#CIMEREVOLUTION

CIMEREVOLUTION ALIAS CÍMEREZÉS ÚJRATÖLTVE

Hazánk egyik legfontosabb kultúrnövénye a kukorica, mind vetésterület, mind táplálkozási- és takarmányozási szerepét tekintve. Nagy terméshozamuk és kedvező tulajdonságai miatt a hibridek uralják a piacot. Köztudott, hogy a munkaerőhiány miatt kialakult 100% gépi címerezés a fajtahomogenitás miatt akár 30% minőségi (szem megtermékenyülés) és mennyiségi veszteséget okozhat.

KAMPÁNYUNK

Magyarország meghatározó hibrid vetőmagüzemeivel karöltve elindítottunk egy szemléletformáló kampányt, melynek célja a címerezés megreformálása, valamint a mezőgazdasági munkákkal szembeni sztereotípiák lerombolása és új alapokra helyezése. A jövőre nézve mindez meghatározhatja a szektor minőségi vetőmagtermelését.

LEGFŐBB INTÉZKEDÉSEINK

MUNKABÉR

Mind tudjuk, milyen címerezni, ezért dolgozóinkat megbecsüljük, a magas minőségi elvárásokat kiemelkedő alapbérrel, pontos fizetéssel és premizációval honoráljuk.

MUNKAVÉDELEM

Mindenekelőtt célunk a prevenció, az oktatáson túl speciális, légáteresztő munkaruhát, ivótáskát, szemüveget, szőlőcukrot, pezsgőtablettát és vitaminokat biztosítunk kollégáink számára.

MUNKAIDŐ

Csökkentjük a monotonitást. Munkavállalóink maximum 300 méteres sorokban dolgozhatnak, a legmelegebb időszakban nem tartózkodhatnak a munkaterületen, valamint minden héten legalább 1 nap pihenő jár mindenkinek.

MUNKAMORÁL

Dolgozóinknak kellemes tábori környezettel, fürdőbelépővel és egyéb közösségi programokkal kedveskedünk, hogy a szezon végén ne csak pénzzel, de szép élményekkel és új barátságokkal távozzanak tőlünk.