RÓLUNK

MÚLTUNK

Családi gazdaságunknak köszönhetően már 16 éves koromban megismerkedtem a szezonális foglalkoztatás szemléletével és sajátosságaival. A gyermekkori alapokat 10 éves gyakorlati tudáson alapuló szövetkezeti forma követte, amely során létrehoztunk egy Magyarországon egyedülálló rendszert, amely egyszerű, rugalmas és naprakész megoldást kínál a szezonális foglalkoztatásra. Munkaerő-kölcsönzés, hogy partnereinknek tudjunk szolgáltatni. Az EFO maga a foglalkoztatási motor, a szövetkezet pedig a létszámkorlátért felelős intézmény.

2014. augusztusa megváltoztatta az életünket, lehetőséget kaptunk Európa legnagyobb vetőmagüzemétől. A feladat nagy volt és ismeretlen, ráadásul rövid határidővel. 700 fő szezonális munkaerőt kellett betoborozni, kiválasztani és beilleszteni mindössze 1 hónap alatt. A ránk jellemző alázattal, munkavédelemi szemlélettel, 24/7 személyes rendelkezésre állással, valamint magas munkaerőpiaci szaktudással megoldottuk a feladatot, sőt! Mára HR stratégaként vesszük le a munkaerőpiac változásainak terheit partnerünk válláról.

JELENÜNK

Felkutatjuk, kiválasztjuk és mentoráljuk az inaktív- (diákok, alkalmi munkások, nyugdíjasok) és a főállásuk mellett dolgozni vágyó munkavállalókat, akiket Magyarország vetőmagüzemeinek szezonális létszámgazdálkodásába integrálunk, legyen szó idegenelésről, címerezésről, betakarításról vagy feldolgozásról. Nem csupán a munkavállalókat, a folyamatokat is menedzseljük, ezeken felül hasznos tanácsokkal látjuk el partnereinket a további fejlődésük elősegítése érdekében.

ALAPÉRTÉKEINK

2014 óta változatlan adószámmal, munkaügyi bírság nélkül működünk. Stabil csapatunk 10 éves, terepen szerzett tapasztalataira alapozunk, ugyanakkor folyamatosan képezzük őket, hogy mindez a megfelelő tudással párosuljon. Elköteleződtünk a munkavédelem és a munkabalesetek megelőzése mellett. Célunk a prevenció és az emberi egészség védelme. Munkavállalóink megbecsülése és bizalma számunkra a legfontosabb. Ezeket a munkabérek pontos, megbízói kockázattól függetlenül határidőre történő utalásaival is szeretnénk megerősíteni. Az együttműködés nem csak a szerződéskötésig tart, minden esetben törekedünk a cég a cégben kapcsolat kialakítására. Hiszünk abban, hogy partnereink eredményességének támogatása fenntarthatóságunk alapja.


FARKAS ADRIÁN
elnök, Dél-Alföldi Munkaerő Szolgáltató

Mérföldköveink

2014

Alapítás

2016

1 milliárd forintos árbevétel elérése

2017

14 iroda Kelet-Magyarországon

2020

Megújulás, fókuszban a vetőmagkukorica